Tilmelding

Alssund Fotoklubs lokaler ligger i Svendstrup på Als ca. midt mellem Sønderborg og Nordborg.

Vi råder over mødelokale og studie i vores klublokaler. Studiet er udstyret med moderne flash udstyr samt alt relevant udstyr. Ligeledes har vi transportabelt flash udstyr til rådighed.

Vi har i øjeblikket ca. 40 aktive medlemmer og vi tager gerne nye medlemmer ind. Medlemmerne spænder over en stor aldersgruppe og kommer hovedsagelig fra Sønderborg kommune. Vi er forskellige i stil og interesse, så der er rig mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden til at blive bedre fotografer.

Hver anden mandag afholdes de faste klubaftner, med forskellige spændende emner på programmet, f.eks. foto workshops – foredrag om teknik eller omkring fotoemner – klubmesterskaber eller billede bedømmelse. Klub aktiviteter afholdes oftest i klublokalerne eller i nærområdet på tur.

Da vi er en klub med alsidige og forskellige interesser inden for fotografi, har vi etableret fokus grupper med forskellige interesseområder bl.a. action foto, billedredigering ect. Fokus grupperne mødes uafhængigt af de faste klubaftner efter indbyrdes aftale.

Det Årlige kontingent er på 500,- kr

Please type your full name.

Invalid email address.

Upload venligst et profilbillede