Indbydelse til 56. Dansk-tysk tysk foto stævne

Aabenraa Fotoklub
Alssund Fotoklub
Kære foto venner,

vi glæder os at invitere jer til 56. dansk-tysk foto stævne i Barmstedt.

Mødet finder sted fra fredag, 18.9. til og med søndag, 20.9. i Viktor-Andersen-Haus (huset) ved Düsterlohne 5, D-25355 Barmstedt (www.kjr-pi.de). Vi vil informere senere om detaljer og indsendelse af billeder. Indkvatering sker i dobbeltværelse. Der findes ikke  enkeltværelse, desværre.

Hver klub skal sende 20 fotos  format 40x50 cm incl. passepartout, herfra 10 fotos om temaet og 10 til frit tema.

Temaet ved vores stævne er „et eller to farver“. Forklaring: overvejende del af billeders flade skal være domineret fra et eller to farver. Farver må gerne være blandet farver (turkis, okker, lilla). Eksempel: på et orange tæppe er en grøn blæk plet synlig, det er i orden!

OBS! Sort + hvid + grå er IKKE nogen farver!

For fri temaet indleveres kun sort-hvid fotos. Hvis du bruger passepartout, skal det være hvid.

Vi bede om at reservere datoen! Vi håbe om talrig deltagelse. Har det godt.

Jeres Fotokreis Pinneberg

Dr. Hartwig Imholz               Holger Wiechmann