Indbydelse til 56. Dansk-tysk tysk foto stævne

Aabenraa Fotoklub
Alssund Fotoklub
Kære foto venner,

vi glæder os at invitere jer til 56. dansk-tysk foto stævne i Barmstedt.

Mødet finder sted fra fredag, 18.9. til og med søndag, 20.9. i Viktor-Andersen-Haus (huset) ved Düsterlohne 5, D-25355 Barmstedt (www.kjr-pi.de). Vi vil informere senere om detaljer og indsendelse af billeder. Indkvatering sker i dobbeltværelse. Der findes ikke  enkeltværelse, desværre.

Hver klub skal sende 20 fotos  format 40x50 cm incl. passepartout, herfra 10 fotos om temaet og 10 til frit tema.

Temaet ved vores stævne er „et eller to farver“. Forklaring: overvejende del af billeders flade skal være domineret fra et eller to farver. Farver må gerne være blandet farver (turkis, okker, lilla). Eksempel: på et orange tæppe er en grøn blæk plet synlig, det er i orden!

OBS! Sort + hvid + grå er IKKE nogen farver!

For fri temaet indleveres kun sort-hvid fotos. Hvis du bruger passepartout, skal det være hvid.

Vi bede om at reservere datoen! Vi håbe om talrig deltagelse. Har det godt.

Jeres Fotokreis Pinneberg

Dr. Hartwig Imholz               Holger Wiechmann

Oplev Europas – måske Verdens – første bæredygtige Kunstmuseum med Guldalder malerier af Skagens Maleren  C.W. Eckersberg.

Cristian Panbo har bygget et Museum til sin store malerisamling på Egelund 5, 6200 Aabenraa, som nu er åben for publikum.

Vi vil besøge museet, torsdag d. 20. september kl. 1900, hvor Cristian Panbo vil vise os rundt. Pr. deltager 50 kr.

Fotoudstilling i Flensborg er en udstilling for Nord-Ostsee- Fotomeisterschaft under DVF

DVF er det samme som vores SDF. Altså kun den norøst tyskland.

De har desværre kun åbent endnu d.2 og 3 juni fra kl. 11:00 til 17:00  Entre er kun 1 euro.

Adressen er:  Trollseeweg 19c i Flensborg.

Hvis du har spørgsmål til fotoklubben, så kan du sende en mail til formanden

Vi har en del problemer med spam mail, derfor er kontaktsiden fjernet

formandens mailadresse er:

Formand (at) alssundfotoklub.dk

Erstat (at) med @

DVF er det samme som vores SDF. Altså kun den norøst tyskland.

Adressen er:  Trollseeweg 19c i Flensborg.