Fototræf er aflyst i år pga. corona, vores venner i Pinneberg tør ikke at binde an med arrangementet på grund af den nuværende situation med corona smitten.

I stedet har vores fotovenner i Pinneberg lavet en fotokonkurrence med de samme temaer som oprindelig planlagt.

Hver klub indsender 10 billeder til et tema og 10 billeder til frit emne, billederne samles sammen i Pinneberg og sendes til bedømmelse

Temaet er: En eller to hovedfarver.

Forklaring: Langt størstedelen af billedområdet skal domineres af en eller to farver. Farverne kan også blandes (turkis, okker, lilla osv.). Eksempel: Hvis du ser en grøn blækplet på et orange tæppe, er det fint!

Sort + hvid + grå er IKKE farver!

I det frie tema kan der kun indsendes sort/hvide billeder

Vi starter med at samle en stak billeder ind.

Hvert medlem af fotoklubben må indsende 3 billeder til tema og 3 stk til sort/hvid til intern udvælgelse.

For at uploade bruges følgende link, klik her

Deadline for indsendelse er den 15. august. Derefter samles vi og udvælger hvilke 20 billeder der skal repræsentere Alssund fotoklub i år

Alle kan være med, jo flere fotografer der deltager jo bedre er det.

Pinneberg har forlænget fristen for aflevering

Leif

Vinder: Gunnar Petersen med billedet: "Dr.-Med.-Corona-2"

Vinder: Jens Madsen med billedet "Svampe"