Fotevent i Arhus

Tilmeld jeg direkte til foredraget. Hvis i har gjort det kan i melde jer til her for at se om der er andre som vil der op, og evt. arrangere fælleskørsel.

Fredag den 27. oktober vil Olympus Danmark gerne invitere alle medlemmer i Alssund Fotoklub til en inspirerende fotoaften. Her vil man bl.a. få et unikt indblik i teknikken bag kameraet af Michael Guthmann, høre vores ambassadører Henrik Haaning og Jari Peltomäki fortælle og vise billeder fra deres rejser samt få gode råd og tips af Michael Bang til portrætfotografering. Under aftenen vil der også blive præsenteret en verdens nyhed. Aftenen afholdes fra kl. 17-22 i Ceres Arena Aarhus.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig via dette link: http://bit.ly/2xzNQ7n

Læs mere om vores inspirerende fotoaften i de vedhæftede filer.

Vi glæder os til at se jer,

Best regards / Med venlig hilsen

Helene Borgstrøm